Gå til hovedindhold

Feedback

Hvad siger familierne om os?

Indhold

  Feedback fra en forældrepar

  Vi er meget taknemmelige for at I reagerede så hurtig på vores henvendelse og at du holdt fast i os gennem hele forløbet og hjalp os igennem.

  Vi er slet ikke i tvivl om at du har hjulpet os og vores barn til et lettere forløb end vi ville have haft, hvis du ikke havde været der.

  Din vejledning og redskaber har vi taget i brug og prøvet af og det har virkelig gjort en forskel for os.

  Du har lagt øre til frustrationer og når vi har været usikre har du guidet os videre og været en stor støtte.

  Vi sidder tilbage med følelsen af at være blevet grebet da det var allermest nødvendigt og hjulpet til et bedre sted. Der burde være mange flere som dig og afdelinger som jeres.

  I er professionelle og vi har aldrig siddet med følelsen af at I ikke havde tid eller overskud til os - det er en meget stor egenskab at have i en travlt hverdag.

  1000 tak for alt jeres hjælp og vejledning.

  Feedback fra en forælder

  Jeg fik i går tilfældigvis øje på dit visitkort på vores opslagstavle og tænkte at du måske ville synes at det var rart at få at vide, hvordan det går med hos os også mht. spiseforstyrrelsen. 

  Det går rigtig godt. Vi taler sjældent om hvad hun spiser. Hun har nu haft en kæreste i ca. 10 måneder, går til fest og opfører sig som en normal ung pige. Vi er også ved at planlægge hendes 18 års fødselsdag, som hun vil holde for sin klasse og sine venner.

  Jeg vil sige dig 1000 tak for din hjælp, som har været meget effektiv.

  Feedback fra en professionel samarbejdspartner

  TAK for både hurtig og professionel håndtering af min henvendelse tidligere i dag.

  Det er dejligt at opleve din / jeres form for håndtering af en svær person sag med et ungt menneske, hvor min oplevelse er, at der bliver lyttet, og at sagen bliver taget alvorlig, samt håndteret med udgangspunkt i et ungt menneske.